Прес-центр31 жовтня 2018, 14:10

Відбулася консультативна нарада працівників шкільних їдалень

30 жовтня 2018 року у відділі освіти відбулася консультативна нарада працівників шкільних їдалень закладів загальної середньої освіти Новопсковського району. На розгляд  були винесені питання організації гарячого харчування учнів. На нараду було запрошено  представника Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Зважаючи на той факт, що за інформацією Держпродслужби України та Міністерства охорони здоров’я протягом 2018 року в Україні склалася вкрай важка епідемічна ситуація, представником Державної служби України Оленою Юрковою були висвітлені питання профілактики захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння, вимоги до дотримання санітарно-гігієнічних норм на харчоблоках.

На нараді працівники закладів загальної середньої освіти району обмінялися інформацією щодо особливостей організації харчування у закладах освіти. Бухгалтери матеріального відділу централізованої бухгалтерії відділу освіти ще раз звернули увагу присутніх на необхідність дотримання норм харчування і правильного та своєчасного оформлення звітної документації.