Прес-центр17 листопада 2017, 14:11

Відбулися урочистості заходи та святковий концерт з нагоди святкування Дня працівника сільського господарства «Уклін земний працівникам землі!»

17 листопада 2017 року в районному Центрі культури та дозвілля відбулися урочистості заходи та святковий концерт з нагоди святкування Дня працівника сільського господарства «Уклін земний працівникам землі!» під час яких вшановували кращих аграріїв Новопсковщини.

            Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації Сергій Бєлік зазначив: «У нас є колосальний виробничий потенціал для того, щоб сільське господарство району динамічно розвивалося та славило район здобутками. Нехай з кожним роком показники вашої діяльності тільки поліпшуються, а починання будуть спрямовані на міцний і сталий розвиток аграрного сектору нашої держави». Також привітав присутніх зі святом і  голова районної ради Борис Лебедєв.

            Кращих працівників сільського господарства району було нагороджено спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради та грошовою винагородою.

            Неперевершені враження отримали глядачі від святкового концерту у виконанні кращих творчих колективів району.