Прес-центр25 травня 2017, 14:05

Відбулися змагання юних інспекторів дорожнього руху.

22 травня 2017 року команда «Traffic light» Білолуцької гімназії представляла Новопсковський район в обласному етапі команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів дорожнього руху і зайняла почесне друге місце. Змагання відбулися на великій сцені Сєвєродонецького міського палацу культури.

Три команди зі Станично-Луганського, Новопсковського районів та міста Лисичанськ  – боролися за звання найкращих та найвеселіших знавців Правил дорожнього руху. Глядачам обласних змагань КВН-ЮІР-2017 видалась чудова можливість ближче познайомитись з командами на конкурсі «Візитка: «Виконуй правила – переходь правильно», дізнатись останні автодорожні новини та насолодитись чудовими виступами конкурсантів на творчому етапі заходу «Музичне домашнє завдання». Крім цього, поміж етапами конкурсу глядацьку аудиторію розважали вокалісти та творчі колективи Луганської області. Наш район представляла Дмитренко Маргарита зі своєю танцювальною композицією.

Команда отримали диплом, цінні призи, солодкі подарунки та корисний досвід. Учасники дякують організаторам цього конкурсу за можливість представити себе та свій навчальний заклад і поділитися своїми знаннями Правил дорожнього руху.

Учні гімназії виносять щиру подяку у підготовці команди Пташинській Аллі Валеріївні та Буркацькій Інні Анатоліївні за цікавий сценарій та запальні танці.