Прес-центр21 квітня 2017, 12:04

Відбулось чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації.

В залі засідань Новопсковської райдержадміністрації було проведено чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації. На розгляд ради було винесено питання про виконання на території району Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». У засіданні громадської ради взяли участь голови сільських рад, селищний голова та голова територіальної об’єднаної громади, а також громадськість району.

Заступником голови райдержадміністрації Олександром Скороходом було доведено до відома учасників засідання  інформацію про проведену роботу в районі щодо виконання  Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Також він зазначив, що одним із  дієвих заходів для представників органів місцевого самоврядування були організовані навчальні візити по регіонам України де вже успішно працюють об’єднані територіальні громади. 

На засіданні голови сільських рад обмінялися інформацією щодо навчальних візитів, а також заслухали голову територіальної громади, який поділився досвідом роботи щодо громади.

На завершення засідання членами громадської ради винесли рішення рекомендувати голові райдержадміністрації активізувати роботу щодо виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». А також були визначені та обговорені питання на наступне засідання громадської ради.