Прес-центр21 лютого 2018, 14:02

Відбулося навчання з організації та ведення військового обліку.

21 лютого 2018 року в залі засідань Новопсковської районної державної адміністрації відбулося навчання з відповідальними особами за ведення військового обліку сільських та селищних рад, підприємств, організацій та установ району.

З роз’ясненнями перед присутніми виступили Вадим Калібаба, заступник військового комісаріату голови мобілізаційного відділення обліку та бронювання солдат, сержантів запасу Старобільсько-Новопсковського ОРВК,  та Сергій Свиреденко, заступник військового комісаріату голови мобілізаційного відділення Старобільсько-Новопсковського ОРВК.

Під час семінару розглянуто ряд важливих питань з організації та ведення військового обліку військовозобов’язаних у виконавчих комітетах сільських, селищних рад та на підприємствах, установах, організаціях державної та не державної форм власності.  Крім того, розглядалось питання організації бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час, обов’язки керівників підприємств та  військових комісаріатів з оформлення відстрочок від призову.

По закінченню навчання особам відповідальним  за ведення військового обліку на території сільських, селищних рад, підприємств, установ та організацій різних форм власності, було надано відповідну інформаційну базу.