Прес-центр3 травня 2018, 09:05

Відбувся літературно-музичний мікс «Пісні, обпалені війною».

             Пісні воєнних років! Від найперших залпів і вибухів і до переможного травневого салюту, через усю війну крокували вони в бойовому солдатському строю. Вони ніколи не підуть у небуття, поки їх знають і співають.

             З нагоди 73-ї річниці Перемоги 2 травня в Центральній районній бібліотеці КЗ «Новопсковська ЦБС» відбувся  літературно-музичний мікс «Пісні, обпалені війною». На захід завітали ветерани Другої світової війни Дмитренко Марія Семенівна та Івахненко Олексій Павлович, які поділилися своїми спогадами.

            Гості свята з великим задоволенням згадували легендарні пісні воєнних років, які допомагали вижити, народжували гордість та надію. Окрасою заходу стали народний фольклорний колектив «Криниченька», керівник Олександр Ващенко та учні Новопсковського професійного аграрного ліцею  Анастасія Рощина і Захар Великохатський, керівники Тетяна Розмазніна, Наталія Хворостян. Прекрасне виконання пісень воєнної пори та сучасних музичних творів у їх  виконанні щиро вразило користувачів бібліотеки та жителів громади.