Прес-центр10 грудня 2019, 08:12

Відбувся майстер-клас

       На виконання  Регіонального  плану заходів щодо створення умов для безпечного харчування  у закладах освіти на 2019-2020 роки в Луганській області сьогодні на базі  ДНЗ «Журавушка» Можняківської сільської ради відбувся майстер-клас з питань  впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).   На заході були присутні сільські голови,  завідувачі та кухарі закладів дошкільної освіти. Під час майстер-класу головний спеціаліст Новопсковського відділення Головного управління Держпроспоживслужби в Луганській області Ірина Протасова познайомила присутніх з переліком питань для проведення моніторингових обстежень харчоблоків освітніх закладів, вимогами до впровадження НАССР як щодо оформлення відповідної документації, так і на прикладі харчоблоку ДНЗ «Журавушка» - вимогами до приміщення, розміщення обладнання та наявності і обробки столового інвентарю.  Цей захід мав важливе практичне значення, адже під час його проведення відбувалося активне обговорення питань безпечного харчування дітей, обмін досвідом щодо організаційного та фінансового забезпечення НАССР.