Прес-центр8 лютого 2018, 08:02

Відбувся семінар вчителів на тему: «Створення проектів у початкових класах школи»

          7  лютого 2018 року на базі Новопсковської газопроводської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів 2-х класів на тему: «Створення проектів у початкових класах школи». В ході семінару вчитель, Протасова А.О, провела урок з літературного читання з використанням проектних технологій на уроці. Учні аналізували, зіставляли, виділяли головне, вміло застосовували свої знання на практиці, набували комунікативних навичок. Вчитель працює над методом проектів, що дає дитині навички контактів із зовнішнім світом, розвиває творчість і навички роботи з джерелами інформації, дає можливість набути досвіду самостійної творчої діяльності.

         По закінченню семінару вчитель поділилася досвідом роботи «Створення проектів на уроках природознавства» з теми: «Материки», «Мої домашні улюбленці». Докладно розповіла як організовується проектна діяльність, які навички мають учні початкових класів у створенні і захисті проектів, які вимоги до учнівських проектів у початковій школі.

        В ході подальшого обговорення були розроблені методичні рекомендації щодо створення проектів на уроках в початковій школі для подальшого застосування в роботі.