Прес-центр5 листопада 2019, 11:11

В.о. голови райдержадміністрації Світлана Слюсарєва провела виїзні прийоми громадян у Ганусівській та Кам'янській сільських радах.

На виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», відповідно до затвердженого графіка 04 листопада 2019 року перший заступник голови райдержадміністрації, в. о. голови райдержадміністрації Світлана Слюсарєва провела  виїзні прийоми  громадян у Ганусівській та Кам'янській сільських  радах.

На виїзному  прийомі в Ганусівській сільській раді до першого заступника, в.о. голови райдержадміністрації,  звернулися громадяни с. Ганусівки та с. Пантюхине  з проханням  передати колективне звернення до Управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг області з питання зрушення землі та частини конструкцій моста на автодорозі загального користування місцевого значення.                          

На виїзному прийомі в Кам'янській сільській раді до першого заступника, в. о. голови райдержадміністрації звернулося 3 громадян з питань  трансляції кабельного телебачення та ремонту доріг.

В рамках виїзного прийому Світлана Слюсарєва  відвідала садочки, школи та  Ганусівський ФАП.

            Питання, порушені заявниками, взяті до відома та будуть розглянуті райдержадміністрацією у встановлений Законом України «Про звернення громадян» термін.