Прес-центр13 травня 2017, 09:05

Юрій Гарбуз побував з робочою поїздкою на Новопсковщині.

           12 травня 2017 року відбулася робоча поїздка голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА до Новопсковського району. Мета візиту губернатора області було спілкування з людьми, донесення до них свого бачення розвитку регіону, налагодження ефективної комунікації. 

Першим етапом робочого візиту була зустріч  з активом асоціацій освіти, охорони здоров’я, культури, фермерів, рибалок та мисливців у залі засідань Новопсковської районної державної адміністрації. Під час зустрічі обговорювалися питання щодо розвитку освітньої сфери, медицини, культури, аграрного сектору. Також були обговорені проблемні питання представників асоціації рибалок та мисливців. В кінці зустрічі губернатором було зазначено, що він сподівається, що саме через діалог та довіру ми змінимо ситуацію в області на краще!

         Наступним етапом робочого візиту губернатора Юрія Гарбуза був особистий прийом громадян Новопсковського району.

         Також в ході візиту губернатор відвідав Новопсковську загальноосвітню школу І-ІІІ ст., Новопсковську  газопроводську загальноосвітню школу І –ІІІ ст., Будинок дитячої та юнацької творчості та стадіон «Будівельник».  Юрій Гарбуз звернув увагу на необхідність модернізації як технічної бази та матеріально-побутових умов, так і на якість освітніх послуг.

         Під час ознайомлення з роботою Новопсковського РТМО лічильник області оглянув приміщення пологового, хірургічного, дитячого та неврологічного відділень. Також були обговорені нагальні проблеми установи та намічені шляхи її вирішення.

         В ході робочого візиту  губернатор відвідав інваліда війни Ковальова П. А. привітавши його з Днем Перемоги. А також з нагоди святкування Дня матері Юрієм Гарбузом були відвідані багатодітна сім’я Козачкових та сім’я матері – героїні Ружицької В. О., яких він привітав зі святом.

         В кінці свого робочого візиту губернатор відвідав вдову загиблого учасника  АТО Олександра Ліверіна  Котелюк Наталю подякувавши їй за чоловіка, за його подвиг в ім’я України.