Прес-центр12 жовтня 2020, 09:10

З 12.10.2020 року Новопсковський район переходить до «помаранчевої» зони за рівнем небезпеки поширення COVID-19!

Протягом останніх двох діб кількість захворілих на корнавірусну інфекцію знову збільшилась ще на чотири особи, з них дві особи є мешканцями смт. Новопсков, одна - мешканка с.Ганусівка, одна - с. Березівка. Всього станом на 11.10.2020 в районі зафіксовано 54 випадки інфікування на COVID-19. У зв’язку з швидким зростанням захворюваності, як в районі так і області, рішенням Уряду з 12 жовтня 2020 року Новопсковський район як і вся Луганська область переходять до помаранчевої зони епідемічної небезпеки поширення корона вірусної інфекції, що безумовно призведе до посилення карантинних обмежень. Тому вкотре звертаємося до всіх мешканців Новопсковського району бути свідомими і обережними щодо збереження власного здоров’я та недопущення подальшого поширення інфекції.

Радимо дотримуватися фізичного дистанціювання, бо так ви захистите себе від біологічних рідин, інших людей, які можуть потрапити на вас під час кашлю або чхання. ВООЗ рекомендує дотримуватися відстані не менше 1 метру.

Не забувайте про безконтактні привітання;

Дотримуйтеся респіраторної гігієни і етикету кашлю: кашляйте і чхайте в одноразову серветку, яку потім одразу треба викинути або, якщо її немає - у згин ліктя;

Якомога частіше мийте руки протягом 20-40 секунд теплою водою із милом або обробляйте їх дезінфектором із вмістом спирту не менше 70%;

Звертаємо Вашу увагу, що Ви повинні обов’язково носити маску перебуваючи в громадському транспорті та приміщенні будь-якого підприємства, установи, організації, закладу - банку, медичного закладу, МАГАЗИНІ!!!

Бережіть себе і своїх рідних і будьте здорові! Не хворійте!