Прес-центр27 грудня 2019, 13:12

З метою підвищення доступності та якості медичного обслуговування населення у сільській місцевості в.о. голови Новопсковської райдержадміністрації Слюсарєва Світлана очолила поїздку до Білолуцької селищної ради робочої групи з підготовки проектів для учас

 Конкур оголошено Українським фондом соціальних інвестицій, фінансується він Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Німецький банк розвитку KfW максимальний бюджет ремонтних робіт та закупівлі обладнання може  складати 300 000 євро.
Робочою групою до складу якої увійшли керівники КНП «Новопсковський центр ПМСД», Білолуцької селищної ради, структурних підрозділів райдержадміністрації були оглянуті приміщення Білолуцької амбулаторії загальної практики сімейної медицини і прийнято рішення про доцільність і необхідність розпочати підготовку документації для участі у конкурсі субпроектів Білолуцькою АЗПСМ. Робочою групою було визначено об’єм необхідних ремонтних робіт, напрацьований план підготовки документації та визначено строки їх виконання.