Прес-центр26 cічня 2018, 13:01

За послугами до Старобільської ОДПІ протягом січня – грудня 2017 року звернулося близько 23 тисяч платників податків

Протягом січня - грудня 2017 року до Старобільської ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області звернулися 23290 платників податків.

За січень – грудень 2017 року представники бізнесу та громадськості отримали через центри обслуговування платників (далі - ЦОП) Старобільської ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області 18,1 тисяч адміністративних послуг.

Найбільш затребувана послуга – видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Усього з початку року надано 8,6 тисяч таких послуг. На другому місці видача відомостей з ДРФО про суми виплачених доходів та утриманих податків – 3,4 тисячі послуг.  На третьому місці – видача довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи – 1,8 тисяч послуг. На четвертому місці - надання витягу з реєстру платників єдиного податку –  0,8 тисяч послуг. Не менш затребуваною є послуга з реєстрації платників єдиного податку – 0,6 тисяч послуг. Також, у ЦОП платники мають можливість отримати комплекс консультативних та інформаційних послуг, подати звітність та інше.

Надання адміністративних послуг Старобільської ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області здійснюється у трьох ЦОПах, які функціонують в Старобільській ОДПІ, Марківському та Новопсковському відділеннях Старобільської ОДПІ.

Нагадаємо: докладний перелік адмінпослуг та інформація про роботу ЦОПів розміщені на субсайті територіальних органів ДФС у Луганській області офіційного веб-порталу ДФС.

 

Старобільська ОДПІ